Nella Kharisma - Selingkuh Enak

Download Now
Download Nella Kharisma - Selingkuh Enak mp3 free
  • Speed: 320 kbps
  • Duration: 04:08
  • Plays:
  • Uploader: Samudra Record
  • Upload Date: 14 Nov 2017
Description

Lirik Nella Kharisma - Selingkuh Enak

aku weruh kowe nduwe wong liyo
aku dhewe yo semono ugo
tapi kenopo aku kowe sama-sama cinta

jenenge ati ra keno dicegah
dudu mergo aku sing ngetek-etek
cinta tak akan bisa terhalang

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan

aku weruh kowe nduwe wong liyo
aku dhewe yo semono ugo
tapi kenopo aku kowe sama-sama cinta


jenenge ati ra keno dicegah
dudu mergo aku sing ngetek-etek
cinta tak akan bisa terhalang

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan

selingkuh pancen penak
selingkuh ra keno dicegah
nyatane aku dan kamu
kucing-kucingan tak dihiraukan