Via Vallen - Jerit Atiku

Download Now
Download Via Vallen - Jerit Atiku mp3 free
  • Speed: 320 kbps
  • Duration: 04:50
  • Plays:
  • Uploader: Via Vallen
  • Upload Date: 25 Apr 2018
Description

Lirik Via Vallen - Jerit Atiku

Aku loro ati ditinggal kekasih

Mudahnya kamu ngucap pergi

Aku loro ati ditinggal kekasih

Ku terpuruk sepi sendiri



Sak bendino aku kelingan karo awakmu

Opo nang kono kowe juga mikirke awakku

Ra ono lanangan liyo sing iso nggantekno awakmu

Tresnomu kependhem jero nang jero atiku



Ku coba melawan duniaku demi kamu

Mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku



Ku mohon sayang mengertilah keadaanku

Aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku



Tak ku sangka kamu tega ninggal aku

Ku percaya semua janji manismu

Tak terasa eluh netes di pipiku

Tego tenan kamu ngelarani aku



Opo kamu nggak krungu jerit atiku

Tresnoku jero dihati hanya untukmu

Sak bendino kau buat aku nelongso

Keloro loro sampek tembus ning dodo



Aku loro ati ditinggal kekasih

Mudahnya kamu ngucap pergi

Aku loro ati ditinggal kekasih

Ku terpuruk sepi sendiri



Kelingan mbiyen jaman semono pas kesusahan

Kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan

Tapi saiki kowe wes hilang ditelan alam

Membuatku menangis dari siang sampe malam



Duh Gusti kudu piye aku iki

Eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e

Tresno iki panjenengan sing maringi

Tolong hapuskanlah ikhlaskanlah

Dia dari hatiku ini



Tak ku sangka kamu tega ninggal aku

Ku percaya semua janji manismu

Tak terasa eluh netes di pipiku

Tego tenan kamu ngelarani aku



Opo kamu nggak krungu jerit atiku

Tresnoku jero dihati hanya untukmu

Sakbendino kau buat aku nelongso

Keloro loro sampek tembus ning dodo



Aku loro ati ditinggal kekasih

Mudahnya kamu ngucap pergi

Aku loro ati ditinggal kekasih

Ku terpuruk sepi sendiri

Ku terpuruk sepi sendiri