Sasya Arkhisna - Mangku Purel

Download Now
Download Sasya Arkhisna - Mangku Purel mp3 free
  • Speed: 320 kbps
  • Duration: 04:38
  • Plays: 197.3K
  • Uploader: Sasya Arkhisna Official
  • Upload Date: 18 Nov 2022
Description

Lirik Sasya Arkhisna - Mangku Purel

Kowe wes lali omah 

Ora Uli Ulian 

Senengane Dolan Neng Karaokean 

Ngandengi Penyanyi 

Ora Cukup Siji 

Cekelane Botol 

Polahe Koyo Wong Tolol 


Ndang Balio Neng Omah 

Bojomu Wes Ngenteni 

Ora popo ora bakal di Seneni 

Penting kowe jujur 

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu 

Sesok isuk senam pagi


Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu

Ojo Terusan Begitu uye uye 

Sumpaho Janji Karo Atimu 

Siji

Loro 

Telu


Mangku Purel Neng Karaokean 

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru 

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masa depanmu