Yeni Inka - Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo

Download Now
Download Yeni Inka - Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo mp3 free
  • Speed: 320 kbps
  • Duration: 04:06
  • Plays: 439.5K
  • Uploader: Aneka Safari Records
  • Upload Date: 19 Jan 2022
Description

Lirik Yeni Inka - Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo

Tapi bene

Yo wes opo jare

Lilo tak lilakne yen koe milih liane


Angel

Kahanane wes ra setel

Tak terus terusne

Aku tambah dedel duel


Ra mikir koe 

Saiki wes tak losne

Silo madep manteb

Otw nglalekne koe


Mendem mletre asyik

Ben aku ra panik

Mergo kelingan kabeh kenangan

Wingi sek pacaran 

Saiki wes dadi mantan


Mendem mletre asyik 

Saiki wes ra panik

Loro neng dodo

Ora tak roso

Mergo mletre 

Tombo teko loro lungo