Yeni Inka Ft. Danang - Pingal

Download Now
Download Yeni Inka Ft. Danang - Pingal mp3 free
  • Speed: 320 kbps
  • Duration: 05:57
  • Plays: 455.5K
  • Uploader: DC. PRODUCTION
  • Upload Date: 21 Jan 2022
Description

Lirik Yeni Inka Ft. Danang - Pingal

piye sek jelaske karo wongtuwo

wes ngelakoni tekan semene

nek akhire bakal bubar pisahan

kowe kegudo tresno karo wong liyo


ngelali kowe sing tau ngomong dewe

ngelakoni tresno tekan tuwo

ora ngeliyo mung aku ning atimu

nanging saiki atimu ono wong liyo


ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

sore mbok larani, bengi tak tangisi


mung iso bayangke kabeh kenangan

kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

saiki nyatane kowe malah milih

dikekep wong liyo


opo kowe ra kroso abote atiku

kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang


ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

sore mbok larani, bengi tak tangisi


mung iso bayangke kabeh kenangan

kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

saiki nyatane kowe malah milih

dikekep wong liyo


opo kowe ra kroso abote atiku

kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang


ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang