Esa Risty Ft Erlangga Gusfian - Rondo Kempling

Download Now
Download Esa Risty Ft Erlangga Gusfian - Rondo Kempling mp3 free
  • Speed: 320 kbps
  • Duration: 05:21
  • Plays: 474.9K
  • Uploader: Esa Risty Official
  • Upload Date: 24 Apr 2022
Description

Lirik Esa Risty Ft Erlangga Gusfian - Rondo Kempling

Ndak pundi Mbak Ayu

bade tindak pundi?

kadingaren tindak wae

ora numpak taksi


Dewean opo ora wedi?

Timbang nganggur

kulo gelem ngancani


Kleresan mas alias kebetulan

blanjane kathah rada kabotan

Ha yen purun enggal-enggal ngrencangi

tekan omah mangke kulo opahi


Ee… Tobil wong Legan golek momongan

Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?


Ampun gelo mas

sampean ampun kuciwo

kulo rondo anyaran ditinggal lungo


Awan-awan lungo blonjo

ning pasar pahing wing-wing…

Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing…


Ning Semarang Mas..

Tuku gelang karo anting-anting

Jo sumelang yo ben rondo

dijamin kempling..